Cauta
Close this search box.

Boutique Lavender

Evenimente

Mereni

Constanta

L-J 14:00 20:30,
V-D 10:00-20:30.
15 Iunie – 7 Iulie

Eveniment

De ce sa participi?

In perioada festivalului va asteptam cu o gama larga de activitati si atractii. Veti avea oportunitatea de a explora campurile de lavanda unde te poti invalui in mirosul calmant si culorile vibrante ale florilor de lavanda. Ne straduim sa va oferim o experienta unica, o oportunitate de a va conecta cu natura, de a invata mai multe despre lavanda si de a va relaxa intr-un mediu prietenos si relaxant.

Experiente unice

Ce aduce festivalul

De ce iubim lumanarile din ceara de soia

Beneficii

Fie ca o folosesti in aromaterapie ,in produse cosmetice sau in alte moduri, lavanda poate avea un impact pozitiv asupra starii tale emotionale si te poate ajuta sa te simti mai calm, mai relaxat si echilibrat.
Lavanda are numeroase beneficii pentru suflet:

Ceara curata ,pura ,fara ingrediente pe baza de petrol sau parafina.

Nu pateaza ,asta inseamana ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la distrugerea hainelor ,a mobilierului sau a altor articole.

Rata de ardere mai mica , lumanarile dureaza mai mult.

Boutique Lavender

Detalii eveniment

Evenimentul se va desfasura in comuna Mereni,situata la aproximativ 20 km de judetul Constanta.Ne gasiti foarte usor,parcurgeti drumul national DN 22, apoi DJ223C si mergeti tot inainte pana la iesirea din Mereni, unde veti vedea un indicator care va va arata sa faceti dreapta spre campul de lavanda.

Sezonul nostru de evenimente 2023 s-a incheiat . Va asteptam cu drag la anul.Ne bucuram ca am avut atat de multi vizitatori prietenosi si fericiti. A fost minunat sa va vedem bucurandu-va de acest loc special.